Van Borselen levert kwaliteitsfilters voor industriƫle toepassingen
Producten ➤ Filterzakken

Mesh Filterzakken

Mesh Filterzak Nylon

Van Borselen filters Nylon Mesh Filterbags hebben een precisie geweven structuur die gefixeerd is om een absolute micronwaarde te kunnen geven zonder dat er vezelmigratie optreedt. Voor de Nylon Mesh Filterbags is een precisie geweven structuur nodig.

De Nylon Mesh filterzakken zijn verkrijgbaar in een bereik van 1 tot 1550 micron.

Mesh Filterzak Polyester

Van Borselen filters Polyester Mesh Filterbags hebben een precisie geweven structuur die gefixeerd is om een absolute micronwaarde te kunnen geven zonder dat er vezelmigratie optreedt. Voor de Polyester Mesh Filterbags is een precisie geweven structuur nodig.

De Polyester Mesh filterzakken zijn verkrijgbaar in een bereik van 1 tot 1550 micron.

Mesh Filterzak Polypropylene

Van Borselen filters Polypropylene Mesh Filterbags hebben een precisie geweven structuur die gefixeerd is om een absolute micronwaarde te kunnen geven zonder dat er vezelmigratie optreedt. Voor de Polypropylene Mesh Filterbags is een precisie geweven structuur nodig.

De Polypropylene Mesh filterzakken zijn verkrijgbaar in een bereik van 1 tot 1550 micron.

Mesh Filterzak Duplo

De Duplo-serie biedt tot 50% meer oppervlakte dan conventionele zakken en is ontworpen om de klant een langere levensduur te geven zonder veranderingen aan de filterbehuizingen. De totale filtratiekosten worden drastisch verlaagd door de innovatieve "W"-vorm van de filterzak, die als bijkomend voordeel heeft dat er minder productverlies optreedt.

Van Borselen Filters
Argonstraat 66
2718 SN Zoetermeer
Nederland
079-341 23 14
info@vanborselen.nl
ma-vr 08:30-17:00
KvK-nummer: 27103715