Van Borselen levert kwaliteitsfilters voor industriële toepassingen
Producten ➤ Filterkaarsen

Membraan filterkaarsen

Van Borselen Filters levert een grote diversiteit aan membraanfilters. De typische constructie van een membraanfilter zorgt voor een groot filteroppervlak. Het polymeer geplisseerde media past in een relatief kleine omgeving. Het resultaat hiervan is een filter met hoge doorstroming "flow rates" en lager drukverliezen over het filter. Deze filters zijn ideaal voor kritische applicaties in de farmacie, dranken, fijne chemicaliën en semi-conductor. 

BorsoPes Aqua

De BorsoPES-Aqua is een PES (polyethersulphone) membraan filterkaars. De BorsoPes-Aqua Membraan Filterkaars is beschikbaar in micronages 0.04 micron, 0.1 micron, 0.2 micron.

BorsoPes Biological

De BorsoPES-Biological Membraan Filterkaarsen is een PES (polyethersulphone) Membraan filterkaars. De BorsoPEs-Biological Membraan Filterkaarsen zijn beschikbaar in micronages 0.04µm, 0.1µm, 0.2µm met een Log reduction value 10-7 en 10-9.

BorsoPes Biological+

De BorsoPes-Biological+ is een dubbel laags PES (polyethersulphone) membraan filterkaars. De BorsoPes-Biological+ Membraan Filterkaarsen zijn beschikbaar in micronages 0.04µm, 0.1µm, 0.2µm met een Log reduction value 10^7 en 10^9.

BorsoVino

BorsoVino membraan filterkaarsen zijn speciaal ontworpen voor de microbiologische stabilisatie van drankproducten.

BorsoNylo

BorsoNylo Microfiltratie filterelementen hebben een groot geplisseerd oppervlak van hydrofiel Nylon 6.6 membraan. De BorsoNylo kaarsfilters zijn te verkrijgen in de single als dubbel laags membraan filterkaars.

BorsoPTFE

BorsoPTFE microfiltratie elementen zijn speciaal ontworpen voor het gebruik in corrosieve gassen en vloeistoffen.

Van Borselen Filters
Argonstraat 66
2718 SN Zoetermeer
Nederland
079-341 23 14
info@vanborselen.nl
ma-vr 08:30-17:00
KvK-nummer: 27103715
/home/vanborse/public_html/sitemap.xml was last modified: September 07 2020 17:06:04.